• Hi, how can I help you?Kelly
  • Tentang Kami

    Jiande Wuxing Sapédah Co., Ltd.

    Sajarah

    Perusahaan kami diadegkeun dina 1985 sareng asup kana industri sapédah di1992.

     

    Urang mimitian kalibet dina desain, R&D, manufaktur sarta pamasaran bagian sapédah listrik sareng komponenana di1997.

     

    In 2010"Star Union" diadegkeun salaku hiji division bisnis High-Ahir bebas jeung tim husus pikeun panalungtikan, pamasaran jeung produksi.

     

    Kami nempatkeun sistem anu dioptimalkeun pikeun nyayogikeun jasa premium pikeun merek kelas munggaran anu kami dasarkeun kana standar anu diatur ku pasar Amérika sareng Éropa.

    Skala

    Opat basis manufaktur:

     

    Wuxing Star Union pabrik standar nasional, Wuxing Star Union pabrik standar Éropa, Wuxing Star Union Tianjin, Wuxing Star Union Jiangsu

     

    Tilu merek: Star Union, Wuxing, sareng Topology, anu gawé bareng dina manajemén terpusat.

     

    Urang employ leuwih 1700 urang, kaasup 110 R&D profésional sarta teknisi, 90 insinyur QC, sarta leuwih 110 pagawé jawab produksi, suplai, jeung prosedur logistik.

    Produk

    Produk kami berputar di sekitar opat jinis kendaraan dasar: Sapédah Listrik, Skuter Mini E, Sapédah GB E-Sapédah sareng Sapédah Listrik.

     

    Rangkaian pinuh produk ngawengku: Mid-Drive Motors, Wheel Hub Motors, Controllers, Displays, Rem Cakram Hidrolik, Saklar Kontrol Listrik, Rem Pareum, Lampu LED sareng Lampu Belakang, Kontrol Speed ​​sareng Solusi Hiji-eureun.

    Salesnet

    Grup Wuxing parantos nyetél cabangna di Mainz, Jérman sareng kantor perwakilan di Taichun (Taiwan), Hanoi (Vietnam), Tianjin, Wuxi, Shenzhen, Yongkang, Taizhou, sareng Chengdu.

     

    Samentara éta, Wuxing ogé nampi pesenan ti langkung ti 430 konsumén premium ti sakumna dunya.

    Panalungtikan & Pangwangunan

    Wuxing parantos ngarekrut sajumlah profésional anu luar biasa sareng kasang tukang R&D dina desain industri, rékayasa struktural, rékayasa perangkat lunak, rékayasa hardware éléktronik, rékayasa téknik produksi, rékayasa optik, sareng rékayasa kontrol kualitas.Tim R&D parantos nyumbang kana langkung ti 300 panemuan anu dipaténkeun.Kami mangrupikeun produsén komponén anu munggaran sareng hiji-hijina di Cina anu gaduh laboratorium CNAS


    PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami