• Hi, how can I help you?Kelly
  • E-SAPEDA

    Rem disc hidrolik kalayan leadtime gancang dina 3 bulan 156PYD

    Ngadopsi prosés forging sareng kaliper piston ganda;Ergonomic 2-ramo cecekelan, leuwih cocog pikeun mantuan bicycles;Paké saklar éléktronik kualitas luhur;Pinuh disegel waterproof jeung lebu-bukti struktur.

    Rincian produk

    Tag produk

    156PYD rem disc hidrolik (HDB) ieu 100% dijieun ku Wuxing Star Union sarta kalawan Leadtime gancang.Hal ieu nganut prosés forging na calipers piston ganda, sarta dirancang pikeun ergonomic 2-ramo uas jeung J kit gaya instalasi (ogé ngarojong pikeun luar tradisional instalasi pigura sapédah).It uses kualitas luhur switch éléktronik jeung pinuh disegel waterproof jeung lebu struktur buktina jeung cocog pisan pikeun mantuan sapedah (hub motor) jeung pedelec (pertengahan drive motor).Mibanda harga nu lumrah jeung ngajual salaku set nu ngawengku sapasang levers marake disc hidrolik, dua calipers, dua hampang marake, adaptor pilihan (IS atanapi PM) jeung 2pcs disc kualitas luhur.Bahan standar tina pad marake nyaéta Kevlar, anjeun ogé tiasa milih keramik pikeun pagelaran anu langkung saé.Kamampuhan produksi HDB ieu luar biasa ku kituna urang tiasa mastikeun kualitas anu saé sareng waktos kalungguhan anu gancang.Panjangna: rubak 2 ramo.Ukuran: Pompa Luhur L184mm W106mm H48mm Pompa Handap L86mm W45.6mm H37.1mm.Beurat: pompa Upper 166g, pompa handap 138g.Tingkat waterproof: IPX6.Bahan: Caliper / bracket: tuang Aluminium,.Lever: Forge Steel Q235.Wiring: 2 pin Ayeuna: 1A (Maksimum).Suhu Operasi: -20 ℃ -60 ℃ 。 Manjang Résistansi: ≥450N.durability: 100000 siklus kawin.Pilihan: Kalayan tabung tilu arah ogé.Ukuran disc ngawengku 140mm, 160mm, 180mm jeung 203mm.Modél disc ngawengku DP3, DP5, DP6 na DP8 jsb Cara instalasi ngawengku pasangan, tilu cara tube na tunggal, sarta mibanda PM sarta IS type.And kontrol marake kénca kabayang hareup, marake katuhu ngadalikeun kabayang pungkur atawa kontrol marake kénca kabayang pungkur, marake katuhu ngadalikeun kabayang hareup.Jinis sambungan tabung minyak nyaéta jinis umum sareng jinis jero.The hampang marake kami boga résin, tambaga jeung keramik pikeun options.Open Sistim anjeun, sarta eta ngagunakeun oil.With mineral mineral dua pistons pikeun marake (caliper jero).Lever: forging aluminium.Bracket: Casting aluminium.Caliper: Forging switch kontrol aluminium.Sensor, arus maksimum nyaéta 1A.Éta lulus uji rem ISO4210, uji Tahan Panas 800Wh, sareng sertipikat ROHS.

    Panjangna 2 Rubak ramo
    Ukuran Pompa Luhur L 184mm W 106mm H 48mm Pompa handap L 86mm W 45.6mm H 37.1mm
    Beurat Pompa luhur 166g; pompa handap 138g
    Tahan cai IPX6
    Bahan Caliper / bracket:Matak alumunium, tuas:Ngajalin baja Q235
    Wiring 2 pin
    ayeuna 1A[MAX]
    Suhu Operasi -20℃~60
    Manjang Résistansi 450N
    Daya tahan 100,000 siklus kawin
    156PYD

  • saméméhna:
  • Teras:

  • PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami