• Hi, how can I help you?Kelly
  • Warta

    1

    2

    Hatur nuhun kana perawatan sareng dukungan ti sadaya pamimpin sareng réréncangan, proyék Taman Industri aksésori sapédah listrik Wuxing resmi dimimitian dina 17 Maret 2021. Taman Industri Wuxing aya di Désa Nanfeng, Kota Meicheng, kalayan lega 98,5 Mu sareng lahan. total investasi 250 juta yuan.Saatos parantosan proyék, bakal aya 6 pabrik produksi, 1 wangunan panalungtikan ilmiah sarta 3 asrama staf, kalawan total aréa konstruksi 118209,98 méter pasagi.Pangwangunan proyék taman industri Wuxing dibagi jadi dua fase.Dina fase kahiji, opat pabrik produksi sareng dua asrama staf.Fase kahiji proyék éta bakal réngsé dina ahir Oktober 2022 sareng bakal direlokasi sacara bertahap dina ahir taun.

    Bakal aya kapasitas produksi taunan 3 juta sét kit sistem sapédah listrik sanggeus parantosan proyék Wuxing asesoris kendaraan listrik Industrial Park.Ieu diperkirakeun yén nilai kaluaran taunan bakal 1 milyar yuan, kauntungan bakal 100 juta yuan, nu sharing pajeg bakal 50 juta yuan, sarta creat sejen anyar 500 kasempetan pagawean.Dina konteks rencana manufaktur anyar, Wuxing sapédah listrik aksésori taman industri bakal diwangun nurutkeun kana standar taman digital pikeun ngamajukeun transformasi jeung Ngaronjatkeun industri tradisional jeung ngawujudkeun produk parusahaan ti suku cadang tunggal kayaning sapedah listrik uas marake na throttle. kana kit sistem sapédah listrik.Kalayan kaunggulan bakat sareng R&D, urang tiasa ngabéréskeun nyeri tina suplai tunggal motor, pengontrol, tampilan, lampu, lever rem, throttles sareng saklar listrik, ku kituna nyayogikeun jaminan sistematis pikeun ebike domectic sareng luar negeri anu terkenal. pabrik.


    waktos pos: Apr-22-2022

    PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami