• Hi, how can I help you?Kelly
  • Warta

    The foundation laying ceremony of Yanzhou electric bicycle (accessories) Industrial Park was successfully completed (1)

    Upacara peletakan pondasi sapédah listrik Yanzhou (aksesoris) Industrial Park suksés réngsé

    Jam 8 énjing tanggal 30 Januari 2021, upacara peletakan yayasan sapédah listrik Yanzhou (aksésori) Industrial Park sacara megah diayakeun di Nanfeng, Meicheng.Manajer umum Hou perusahaan investasi téknologi tinggi, diréktur Shu tina Meicheng Park, Sekretaris CAI Désa Nanfeng, manajer umum Cao sareng manajer umum Li perusahaan konstruksi, pupuhu grup Wuxing sareng pamimpin tengah sareng senior grup bintang lima ngahadiran upacara. .

    perjalanan jeung perlindungan lingkungan, industri kandaraan roda dua geus diasupkeun hiji jaman ngembangkeun gancang.Nyanghareupan ngaronjatna paménta pasar di imah jeung di mancanagara, situs produksi aslina jauh tina minuhan sarat.Ngalegaan taman industri parantos janten masalah utami anu kedah direngsekeun ayeuna.

    The Yanzhou sapédah listrik (aksesoris) karek dimekarkeun Industrial Park ngawengku aréa total 98,5 mu, kaasup aréa konstruksi 140000 méter pasagi, kaasup pabrik produksi, wangunan kantor komprehensif, asrama staf, réstoran staf, wewengkon aktivitas sarta fasilitas utama jeung ngarojong lianna. .Saatos réngsé, éta bakal ngarekrut 600 langkung karyawan dumasar kana langkung ti 1300 karyawan.

    The foundation laying ceremony of Yanzhou electric bicycle (accessories) Industrial Park was successfully completed (2)
    The foundation laying ceremony of Yanzhou electric bicycle (accessories) Industrial Park was successfully completed (3)

    Renderings tina taman
    Pangwangunan taman industri muterkeun hiji peran penting dina ngembangkeun dua rounds industri di wewengkon.Ieu aya hubunganana sareng naha urang tiasa ngahontal tujuan produksi anu ditetepkeun, nyiptakeun lingkungan padamelan anu langkung saé, ngarangsang pangwangunan ékonomi lokal sareng ngawujudkeun ajén urang sorangan.Kami yakin yén kami bakal ngalengkepan misi nyiptakeun pangalaman anu sampurna pikeun perjalanan héjo!

    The foundation laying ceremony of Yanzhou electric bicycle (accessories) Industrial Park was successfully completed (4)
    The foundation laying ceremony of Yanzhou electric bicycle (accessories) Industrial Park was successfully completed (5)

    waktos pos: Aug-30-2021

    PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami