• Hi, how can I help you?Kelly
  • Taros Kami

    Jiande Wuxing Sapédah Co., Ltd.

    Alamat

    Am Sägewerk 155124 Mainz Jérman

    Telepon

    Telepon: +86-18248495670
    Telepon: +49 (0) 6131 5866439
    Whatsapp: 86-18248495670

    jam

    Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

    Saptu, Minggu: Tutup


    PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami