• Hi, how can I help you?Kelly
  • banner01
    BANNER11
    BANNER1
    2
    3

    NGARONJATKEUN UMUM
    RIDABILITY

    KINERJA
    SAHA URANG

    PERUSAHAAN

    Starunion E-Bike Components GmbH komitmen pikeun ngahasilkeun throttles sensor Hall sapertos, rem pareum, rem cakram hidrolik, lampu utama LED / lampu buntut, saklar kontrol éléktronik, tampilan LCD, pengendali, motor hub, motor drive perantara, abah kabel sareng hiji. stasion Éta ngahasilkeun solusi anu dirarancang khusus pikeun sapédah listrik, skuter mini, sapédah listrik GB ebike, motor listrik sareng roda sadaya-dina-hiji.
    Tingali deui
    naha
    • NAHA MILIH KAMI

      Panalungtikan & Pangwangunan

      Wuxing parantos ngarekrut sajumlah profésional anu luar biasa sareng kasang tukang R&D dina desain industri, rékayasa struktural, rékayasa perangkat lunak, rékayasa hardware éléktronik, rékayasa téknik produksi, rékayasa optik, sareng rékayasa kontrol kualitas.Tim R&D parantos nyumbang kana langkung ti 300 panemuan anu dipaténkeun.Kami mangrupikeun produsén komponén anu munggaran sareng hiji-hijina di Cina anu gaduh laboratorium CNAS

      MACA DEUI
    • NAHA MILIH KAMI

      Penjualan net

      Grup Wuxing parantos nyetél cabangna di Mainz, Jérman sareng kantor perwakilan di Taichun (Taiwan), Hanoi (Vietnam), Tianjin, Wuxi, Shenzhen, Yongkang, Taizhou, sareng Chengdu.Samentara éta, Wuxing ogé nampi pesenan ti langkung ti 430 konsumén premium ti sakumna dunya.

      MACA DEUI
    • NAHA MILIH KAMI

      Solusi Hiji-eureun

      Sapédah Listrik, Mini E-Scooters, GB E-Bikes sareng Motor Listrik Mid-Drive Motors, Wheel Hub Motors, Controllers, Displays, Hydraulic Disc Brakes, Electric Control Switch, Power-off Rem, LED Headlights and Taillights, Speed-Control and Kit Kombinasi.

      MACA DEUI

    dinamika perusahaan &
    Warta Industri

    SPESIFIKASI

    PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami