• Hi, how can I help you?Kelly
  • E-SAPEDA

    Generasi Anyar Mid-drive Motor CM2502

    Kalayan torsi maksimum 95Nm sareng kaluaran kakuatan dipeunteun 250W, CM2502 cocog pikeun sapédah e-kota atanapi sapédah e-trekking.Alatan desain sensor dual sistem, nu rider boga kadali pinuh sepanjang waktos tur enjoys pisan nyaman.

    Rincian produk

    Tag produk

    CM2502 mangrupikeun motor pertengahan drive generasi pang anyarna kalayan kakuatan anu langkung kuat sareng beurat anu langkung handap tibatan kalolobaan pesaing urang.Kalayan torsi maksimal 100N.M sareng kaluaran kakuatan dipeunteun 250W, motor pertengahan CM2502 cocog pikeun kota modern & bergaya atanapi sapédah trekking listrik.Alatan desain sensor dual sistem, nu rider salawasna bisa boga kadali pinuh sarta ngarasakeun pisan nyaman.Ogé motor lampu ieu (3.0kg) cocog sareng tampilan anu dirancang sareng pengontrol anu saé anu ngadukung setélan khusus.Set standar kami tina sistem pertengahan motor ieu kalebet CM2502 pertengahan motor (controller Terpadu internal), tampilan, lancah (merek Lasco), sprocket, engkol, sensor roda sareng abah utama (kabel utama + kabel komunikasi lampu sareng batré + kabel listrik batré) Lingkungan, suhu: -10 ℃ ~ 45 ℃ ; kalembaban: 20% ~ 80%.IPX5,tapi teu bisa naek di wewengkon ponding luhur Motor ieu nyokot 36VLi,teu bisa nyambung jeung batré unqualified.Nyambungkeun konektor nalika batréna teu dipasang, pikeun nyegah karuksakan alatan listrik.Batré litium teu tiasa ngecas sareng ngecas dina pagelaran pinuh na handapeun 0 °, tampilan tiasa nyetél kaluaran motor, sareng ngamimitian operasi normal nalika batréna deui ka suhu normal.Motor ieu tiasa dicocogkeun sareng dua sareng tilu kawat rem kabuka uas.Tegangan sinyal marake normal nyaéta VH > 4V, sareng <0.5 VL nalika rem berpungsi.Lamun lumangsung kode lepat "rem abnormal", Pls pariksa lamun VL itis nalika uas marake teu jalan.Motor ieu tiasa dicocogkeun sareng 3 kawat throttle, tegangan aslina nyaéta> 0.4V, anu pangluhurna nyaéta 4.3V.Upami tampilan nunjukkeun throttle gagal, throttle tiasa henteu saluyu sareng syarat motor sareng kedah dirobih.Motor ieu cocog sareng kaluaran +6V lampu, tanpa sinyal marake.Laju kakuatan kaluaran maksimal nyaéta 3 w, éta tiasa ngontrol lampu on / off ngaliwatan tampilan.Lamun lampu ngalakukeun abnormal, mangga parios lamun éta 6V / 3W atawa salah disambungkeun.Salila tunggang, lamun speed ngahontal watesan, tapi teu nilai baku.Peryogi mariksa magnet laju, ukuran roda sareng watesan laju leres atanapi henteu.

    Persetujuan CE / FCC / EN15194 / RoHS
    Tahan cai IP65
    Tegangan Dipeunteun (DCV) 36 V
    Arus maksimum 12 A
    Tegangan dipeunteun 250 W
    Laju No-beban 100 RPM
    Protokol UART
    Dipeunteun Speed 90 RPM
    Torsi maksimum 95 Nm
    Sénsor Laju jeung torsi
    Beurat <3,1 kg
    Geuning <60 dB
    Bates Kacepetan 25 km/jam atawa 20 mil/jam

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami