• Hi, how can I help you?Kelly
  • Warta

    Wuxing intelligent power assisted (1)

    Wuxing kakuatan calakan ditulungan kabayang terpadu meunang pangajén emas tina Reed Emas Desain Industri Award

    Dina 18 Séptémber, salaku salah sahiji kagiatan utama Hebei International Industrial Design Rebo katilu, desain sleepless night jeung upacara pangajén desain industri Reed emas munggaran dilaksanakeun di puseur layanan warga xiong'an.Chen Gang, anggota Komite ngadeg Komite Partéi propinsi Hebei jeung wakil gubernur, Sekretaris Panitia Gawé Partéi sarta diréktur Panitia Manajemén wewengkon anyar xiong'an, nepikeun biantara dina upacara pangajén sarta dibere panghargaan ka winners.

    Panghargaan Reed emas nyaéta mikropon anyar anu ngirimkeun sora xiong'an ka Cina sareng dunya.Éta nyatakeun yén Cina parantos asup kana jaman énggal pangwangunan kualitas luhur.Salaku wewengkon anyar nasional, wewengkon anyar xiong'an kedah nyandak jalur pangwangunan inovatif kualitas luhur béda ti jaman baheula.Penghargaan Reed Emas mangrupikeun blueprint énggal pikeun ngarancang, ngaktifkeun konstruksi sareng operasi kota, ngajalajah gaya hirup anu langkung wajar, ngabantosan pangwangunan industri, kota, jalma sareng ékologi di Xiong'an New District, sareng ngagambar masa depan anu langkung saé pikeun kota-kota manusa. .Penghargaan Reed emas mangrupikeun kartu bisnis énggal.Éta salawasna taat kana posisi internasional, aktip ngawangun platform internasional pikeun bursa desain industri jeung gawé babarengan, mantuan muka-up jeung ngembangkeun wewengkon anyar, sarta ngaronjatkeun tingkat buka-up dina rentang lega, widang lega tur tingkat deeper.


    Adhering kana konsép "harmoni" Cina urang, pangajén ieu komitmen pikeun nyanghareupan masarakat informasi jeung ngembangkeun sustainable, ngumpulkeun sumberdaya intelek desain global, manggihan desain hareup, enlightening kahirupan hareup jeung sangkan kota hareup.
    David Kusuma, pupuhu asing Reed Emas, nyebutkeun yén pangajén Golden Reed boga tujuan pikeun manggihan desain hareup, mere ilham kahirupan hareup ngaliwatan kamajuan ilmiah sarta parobahan sosial, ngajajah konsép "harmoni" Cina, nguatkeun kota hareup, sarta narik inovasi global kalawan kecerdasan jieunan. jeung pangwangunan sustainable.
    Anjeunna Renke, Présidén Cina tina Reed emas nyebutkeun yén kompetisi ieu presents ciri "opat tinggi na opat kuat", nyaeta, titik awal tinggi, positioning tinggi, spésifikasi tinggi, tingkat tinggi, evaluasi kuat, sistem kompetisi kuat, partisipasi kuat. jeung karya kuat.Pangajén Reed emas bakal ngawangun sasak anyar pikeun megatkeun celah antara konsép desain wétan jeung Kulon jeung ngamajukeun integrasi jeung simbiosis budaya desain global.


    Kusabab 15 Januari 2020, panghargaan reed emas parantos dipénta sacara global, sareng parantos nampi perhatian éksténsif sareng réspon positif ti para ahli, sarjana sareng perusahaan dina widang desain industri di bumi sareng di luar negeri.Saatos 168 dinten usaha sareng kaluaran kontinyu, panghargaan reed emas munggaran ngumpulkeun 8393 karya desain global.Skéma desain kabayang terpadu béntang-lima hasil lolos dua rounds of screening of review awal jeung reexamination, sarta diasupkeun link pertahanan dina situs.

    Wuxing intelligent power assisted (2)

    Desainer Wuxing milu dina pertahanan di tempat

    Wuxing intelligent power assisted (3)
    Wuxing intelligent power assisted (4)

    Saatos pertahanan, 83 ahli tina desain, manajemén pasar, R&D téknologi, investasi sareng pembiayaan, média sareng widang sanés di bumi sareng luar negeri tungtungna milih karya unggul unggal pangajén ngaliwatan sababaraha tautan sapertos evaluasi awal, evaluasi ulang sareng evaluasi akhir. .40 karya ti imah jeung mancanagara meunang panghargaan Reed emas, kaasup 1 pangajén Agung, 5 panghargaan emas, 2 panghargaan béntang hareup, 26 panghargaan design produk unggulan jeung 6 panghargaan design konseptual unggulan.Ngandelkeun konsép desain canggih jeung desain penampilan geulis, kakuatan calakan ditulungan sadaya-dina-hiji kabayang milu ku industri mobil bintang lima nangtung kaluar tina karya alus teuing tina Meituan, Huawei, Tebu, 999 jeung merek sejen tur meunang Emas. Award pikeun desain héjo.

    Wuxing intelligent power assisted (6)
    Wuxing intelligent power assisted (7)

    Kabayang booster calakan industri mobil Wuxing milu dina kompetisi integrates motor, controller, batré, sensor torsi, hub kabayang jeung pasisian.Sakabeh perusahaan kendaraan atanapi konsumen C-end tiasa gampang ngarobih sapédah janten booster tanpa kaahlian profésional listrik.

    Salaku produsén sapédah sareng asesoris kendaraan listrik, kami salawasna ngamajukeun perjalanan héjo salaku tujuan pangwangunan sareng budaya perusahaan inti.Produk ieu ogé neraskeun sareng ngembangkeun tujuan perjalanan héjo sareng nyayogikeun pangalaman tunggang anu saé pikeun konsumén.

    Wuxing intelligent power assisted (8)
    Wuxing intelligent power assisted (9)

    Meunang hadiah sanes tungtung desain produk.Urang kedah nyandak éta salaku SPBU dina jalan ka hareup, narékahan pikeun ngaronjatkeun karya, sarta nyieun leuwih produk anyar nu minuhan paménta pasar jeung nyugemakeun pamakéna.Wuxing sok janten pamimpin industri.Urang kedah maénkeun peran utama dina industri sareng nyiptakeun nilai sosial anu langkung ageung.

    Wuxing intelligent power assisted (10)
    Wuxing intelligent power assisted (11)
    Wuxing intelligent power assisted (12)

    waktos pos: Aug-30-2021

    PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami