• Hi, how can I help you?Kelly
  • E-SAPEDA

    Ukuran mini ditingkatkeun 1.3 inci OLED tampilan SW102/2

    1.3″ layar OLED (64*128 piksel);Karajinan assembling non-screw;Desain tombol P + R, pangabisa waterproof alus teuing;fungsi Bluetooth pilihan;Kalayan karajinan bentuk 2.5D; Karajinan palastik alloy;Lumaku pikeun EN15194-2017.

    Rincian produk

    Tag produk

    tampilan leutik tapi fungsi SW102-2 ditingkatkeun dumasar kana Topology tampilan jualan panas SW102.Salaku modél énggal, éta diluncurkeun saprak 2021.7.Tampilan anyar ieu parantos ningkatkeun kakuatan struktural sareng rarasaan operasional tombol.Ogé ku ngagunakeun layar kacaangan anyar, éta gaduh pangaruh bacaan anu langkung saé dina Panonpoé.Éta ngagunakeun layar OLED 1.3 inci sareng 64x128 piksel, kaca karajinan bentuk 2.5D sareng alloy & plastik kualitas anu saé.Ogé éta desain dumasar kana non-screw assembling karajinan teknis, P + R tombol design, alus teuing design kamampuhan waterproof, fungsi Bluetooth pilihan.Éta lumaku pikeun standar EN15194-2017 sareng Rohs 2.0.Tampilan ieu mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina sistem motor urang sorangan.Éta unik pisan sahingga seueur palanggan ogé nempatkeun éta sareng sistem motor merek sanés sapertos 8Fun.Ogé ngarojong layar boot ngaropéa tur logo ngaropéa.Persetujuan: CE / ROHS.Ukuran: L75mm W47mm H35mm.Beurat: 31g.Bahan: PC + ABS.Ayeuna: 12mA / 36V pikeun dianggo ayeuna.Jenis layar: 1.3 "OLED. Protocal: UART / BISA. Tingkat waterproof: IP65. port data: Bluetooth Pilihan. batur: Bisa-Beus protokol sadia. Fungsi: tingkat PAS / Speed ​​/ TRIP / ODO / Status lampu / Indikator batré / Kasalahan Alarm/Leumpang jsb. Fungsi ① 4 tombol gampang dioperasikeun ② Paké sandi pikeun pariksa saméméh ngahurungkeun ③ Km/mil switch ④ Speed ​​tampilan: Real-time speed(SPEED)、maximum speed(MAX)、rata-rata speed(AVG) ④ Lima lapak kontrol kakuatan pitulung: 0-4 (OFF-ECO-TOUR-SPORT-TURBO) ⑥ Genep lapak indikator daya batre: 1-5 lapak na handapeun tegangan ngingetkeun, némbongkeun informasi BMS batré ⑦ Indikator lampu hareup: lampu on / off status indikasi (peryogi inpormasi ti controller) ⑧ tampilan mileage: subtotal mileage (TRIP), total mileage (ODO) ⑨ waktu numpak(TRIP TIME) tampilan ⑩ port komunikasi serial UART, merenah pikeun pangropéa sistem jeung setelan parameter ⑪ 6km/h fungsi mantuan leumpang ⑫ * fungsi komunikasi Bluetooth, connectthrough handphone, setelan parameter, unggah firmware sarta informasi pemetaan ⑬Indikator kode kasalahan

    Persetujuan CE/RoHS
    Ukuran L 75mm W 47mm H 35mm
    Beurat 31g
    Bahan PC + ABS
    kakuatan DC 24V / 36V / 48V
    ayeuna 12mA / 36V pikeun dianggo ayeuna
    Tipe Layar 1.3" OLED
    Protokol UART / BISA
    Tahan cai IP65
    Palabuhan Data Bluetooth Pilihan
    Lain Protocal Can-Bus sayogi
    Fungsi Level PAS / Speed ​​/ TRIP / ODO / Lightstatus / Indikator batré / ErrorAlarm / Leumpang jsb.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    PERUSAHAAN

    Perusahaan bagian kahiji sareng hiji-hijina sareng laboratorium CNAS dina industri dua-buleud Cina
    ngalanggan

    taros Kami